12+

Nieuws, leestips, acties en meer over boeken en schrijvers.

Doorleestips: 4 boeken die je kunt lezen na Oorlogswinter

24-08-2016

Wil je meer weten over onze geschiedenis en de Tweede Wereldoorlog? Dan heb jij Oorlogswinter vast al gelezen. Wij geven je graag nog enkele andere leestips over dit onderwerp.

Meer...

Doorleestips: 3 magische series die je kunt lezen na Harry Potter

17-08-2016

Genoten van de boeken over de tovenaarsleerling Harry Potter en zijn vrienden? Dan zijn deze doorleestips perfect voor jou. Ze zitten vol magie, spanning en avontuur!

Meer...

Prijs: Stem straks mee voor de Hebban Awards

16-08-2016

Tussen 1 en 23 september kun je stemmen voor de Hebban Awards: publieksprijzen voor het beste YA-boek, de beste roman, de beste thriller en het beste non-fictieboek.

Meer...

Jaar van het Boek: Lees eens over homoseksualiteit

15-08-2016

Verliefd zijn is bijzonder. En super spannend! Misschien heb je net ontdekt je dat je homoseksueel bent? Of is er iemand in je omgeving homoseksueel? Lees dan eens in een van deze boeken hoe je daarmee om kunt gaan.

Meer...

Doorleestips: 5 bloedstollende titels voor fans van de boeken van Mel Wallis de Vries

10-08-2016

Wil jij na het lezen van de jeugdthrillers van Mel Wallis de Vries nog meer spanning? Dan hebben wij goed nieuws, want wij geven je vandaag bij de doorleestips een lijstje bloedstollende en angstaanjagende titels.

Meer...

Doorleestips: 3 boeken die je kunt lezen na Dagboek van een Muts

03-08-2016

Heb jij alle delen van Dagboek van een Muts al gelezen en duurt het wachten op een volgend deel je veel te lang? Geen nood! Want geven we je vandaag leuke en grappige leestips die net zo lekker doorlezen als de boeken over Nikki Maxwell.

Meer...

Doorleestips: 4 boeken die net zo mooi zijn als Het kankerkampioenschap voor junioren

27-07-2016

Het Kankerkampioenschap voor junioren verscheen nog niet zo heel lang geleden, veel jongeren vonden het een bijzonder boek. Maar wat doe je, nadat je zo’n mooi boek hebt gelezen? Verder lezen natuurlijk! Bekijk de doorleestips die wij voor je uitzochten.

Meer...

Doorleestips: 5 titels die je kunt lezen na IJsbarbaar

20-07-2016

Duik jij graag in historische verhalen en heb je genoten van IJsbarbaar? Lees dan verder, want wij geven je een aantal leestips die goed op deze titel van Rob Ruggenberg aansluiten.

Meer...

Jaar van het Boek: Lees eens een serie

18-07-2016

Niets is lekkerder dan een boek lezen waar je je compleet in kunt verliezen. Het is dan alleen wel balen als je dat boek uit hebt. Behalve wanneer je bent gestart met een serie, dan heb je nog een aantal boeken te gaan.

Meer...

Doorleestips: 4 verhalen die je kunt lezen na Spijt!

13-07-2016

Vond jij Spijt! van Carry Slee ook zo’n aangrijpend verhaal? Vandaag geven we een lijstje boeken die minstens zo mooi en ontroerend zijn als Spijt!, zodat je nog lang niet uitgelezen bent.

Meer...