Leestips

Geen idee wat te lezen? Of wil je wel eens verrast worden? We tippen de nieuwste en opvallendste boeken.

Leestip: Duivelmaeker

22-06-2016

Angstaanjagend zijn ze, de duivels die Faye ziet. En het worden er steeds meer. Haar psycholoog denkt dat het wanen zijn, die duivels. Faye denkt dat er meer is…

Meer...

Spannende leestip: Gijzeling

15-06-2016

Het gevaar zit overal, dat weet Connor heel goed. Na twaalf weken intensieve bodyguardtraining kan hij zich niet voorstellen dat hij ooit nog onoplettend over straat gaat. Maar of die training lang genoeg is geweest voor zijn opdracht…

Meer...

Spannende leestip: De kristallen sleutel

08-06-2016

Olivia wordt wakker in de jungle. In haar pyjama. Ze heeft geen idee hoe ze daar terecht is gekomen, maar een vliegtuigongeluk zou het meest logisch zijn. Al kan ze zich niet herinneren dat ze in een vliegtuig is gestapt...

Meer...

Leestip: Anders

01-06-2016

Hoe is het om wakker te worden uit een coma en niet meer te weten wie je bent? Het overkomt Felix. Hij komt als een compleet andere jongen uit zijn coma en zijn ouders herkennen hun zoon van voor het ongeluk niet meer terug.

Meer...

Leestip: De appeltaart van hoop

25-05-2016

Oscar verdwijnt plotseling. Iedereen denkt dat hij zelfmoord heeft gepleegd, maar zijn broer Stevie en beste vriendin Meg twijfelen daaraan. Dat is niet iets wat Oscar zou doen. Ze gaan op onderzoek uit.

Meer...

Leestip: Achter de heuvels

18-05-2016

Innocent verliest in korte tijd zijn vader en zijn grootvader. De begrafenissen waren erg duur en zijn moeder heeft nu geen geld meer om rond te kunnen komen. Zijn oom doet een voorstel, maar daar wil zijn moeder niets van weten.

Meer...

Leestip: Wij zijn allemaal moleculen

11-05-2016

Steward heeft een grote wens: een zusje krijgen. Maar zijn moeder is overleden, dus die wens zal nooit in vervulling gaan. Maar dan krijgt zijn vader een nieuwe vriendin. En zij heeft een dochter. Gaat zijn wens dan toch in vervulling?

Meer...

Leestip: Uitgespeeld

04-05-2016

Levi en Roald zijn beste vrienden en zijn gek op voetballen. Opeens mag Roald van zijn vader niet meer met Levi omgaan. Levi is Joods en Roald niet. Roald blijft stiekem met Levi omgaan. Een gevaarlijke situatie, want de vader van Roald is actief bij de NSB.

Meer...