Leestips

Geen idee wat te lezen? Of wil je wel eens verrast worden? We tippen de nieuwste en opvallendste boeken.

Doorleestips: 5 titels die je kunt lezen na IJsbarbaar

20-07-2016

Duik jij graag in historische verhalen en heb je genoten van IJsbarbaar? Lees dan verder, want wij geven je een aantal leestips die goed op deze titel van Rob Ruggenberg aansluiten.

Meer...

Doorleestips: 4 verhalen die je kunt lezen na Spijt!

13-07-2016

Vond jij Spijt! van Carry Slee ook zo’n aangrijpend verhaal? Vandaag geven we een lijstje boeken die minstens zo mooi en ontroerend zijn als Spijt!, zodat je nog lang niet uitgelezen bent.

Meer...

Doorleestips: 3 titels voor de fans van Boy 7

06-07-2016

Je hebt een gaaf, mooi of verrassend boek gelezen en bent enthousiast. En dan? Zijn er meer van dit soort boeken? Leesplein helpt je op weg, want deze zomer geven we op Leesplein doorleestips. Vond je Boy 7 een tof boek? Lees dan ook de titels die wij vandaag tippen.

Meer...

Leestip: Eilanddagen

29-06-2016

Het is zomervakantie en Jakob gaat naar Griekenland, zijn vader opzoeken. Niet dat hij daar zin in heeft, maar zijn moeder en haar nieuwe vriend gaan samen naar Thailand. Met z’n drieën was dat natuurlijk véél te duur.

Meer...

Leestip: Duivelmaeker

22-06-2016

Angstaanjagend zijn ze, de duivels die Faye ziet. En het worden er steeds meer. Haar psycholoog denkt dat het wanen zijn, die duivels. Faye denkt dat er meer is…

Meer...

Spannende leestip: Gijzeling

15-06-2016

Het gevaar zit overal, dat weet Connor heel goed. Na twaalf weken intensieve bodyguardtraining kan hij zich niet voorstellen dat hij ooit nog onoplettend over straat gaat. Maar of die training lang genoeg is geweest voor zijn opdracht…

Meer...

Spannende leestip: De kristallen sleutel

08-06-2016

Olivia wordt wakker in de jungle. In haar pyjama. Ze heeft geen idee hoe ze daar terecht is gekomen, maar een vliegtuigongeluk zou het meest logisch zijn. Al kan ze zich niet herinneren dat ze in een vliegtuig is gestapt...

Meer...

Leestip: Anders

01-06-2016

Hoe is het om wakker te worden uit een coma en niet meer te weten wie je bent? Het overkomt Felix. Hij komt als een compleet andere jongen uit zijn coma en zijn ouders herkennen hun zoon van voor het ongeluk niet meer terug.

Meer...