Leestips

Iedere week een nieuwe boekentip. Mooi, spannend of grappig.

Doorleestips: 3 tips voor liefhebbers van Vos en Haas

24-08-2016

De boeken van Vos en Haas zijn de leukste verhalen voor beginnende lezers, vinden veel kinderen. De dieren in het boek hebben een duidelijk karakter en er gebeurt lekker veel. Verhalen vol avontuur en grappige gesprekken. Wil je meer boeken lezen vol belevenissen? Wij geven 3 doorleestips na Vos en Haas.

Meer...

Doorleestips: 3 boeken die net zo leuk zijn als Fantasia

17-08-2016

Vijf keer achter elkaar won een boek uit de reeks Fantasia de Prijs van de Kinderjury. Wat kunnen fans van deze populaire serie nog meer lezen? Welke boeken hebben evenveel afwisseling, humor en avontuur? 3 Doorleestips voor fans van Fantasia.

Meer...

Doorleestips: 5 series voor fans van De Grijze Jager

10-08-2016

Actie, strijd, ontberingen en heldenmoed. De verhalen van De Grijze Jager zijn niet voor mietjes. Heb jij alle 12 delen uit en weet je niet waar je net zulke stoere en spannende boeken kunt vinden? Wij geven je 5 doorleestips voor een zomer lang boeken vol actie.

Meer...

Doorleestips: 3 tips voor liefhebbers van Dolfje Weerwolfje

03-08-2016

Griezelig, maar niet té eng. Dat zijn de avonturen van Dolfje Weerwolfje. De kleine weerwolf bezorgt kinderen al twintig jaar de heerlijke bibbers. Wij geven 3 doorleestips voor wie alle Dolfje-boeken uit heeft, maar nog niet klaar is met griezelen.

Meer...

Doorleestips: 5 stripdagboeken die lijken op Het leven van een loser

27-07-2016

De populairste kinderboeken van heel Nederland zijn de logboeken van Bram Botermans. De serie Het leven van een loser kent veel navolgers, sommige zelfs nog leuker dan de avonturen van Bram zelf! Wij geven je 5 doorleestips om verder te kunnen na Het leven van een loser!

Meer...

Doorleestips: 5 boeken om te lezen na Superjuffie

20-07-2016

Met één hap van een krijtje verandert juf Josje van een lief juffie in een moedige dierenredder. Superjuffie is een heerlijke serie over dieren redden, heldenmoed en superkrachten. Ben jij ook fan en wil je meer van zulke boeken? Hier zijn 5 doorleestips!

Meer...

Doorleestips: 3 boeken die net zo leuk zijn als Dummie de mummie

13-07-2016

Ben jij ook dol die eigenwijze Dummie en zijn doldwaze plannetjes? Altijd lachen met gekke mummie. Maar wat doe je als je al zijn boeken al drie keer uitgelezen hebt? Wij geven 3 doorleestips voor lezers van Dummie de mummie.

Meer...

Doorleestips: 3 series voor fans van Dagboek van een muts

06-07-2016

Ze blundert, ze is een dramaqueen en haar dagboeken staan vol stripjes. Nikki Maxwell is geweldig! Maar wachten op een nieuw deel Dagboek van een muts duurt zoooo lang. Wat moet je nou weer lezen? Redding is nabij! Hier zijn 3 doorleestips voor fans van Dagboek van een muts.

Meer...