Leestips

Iedere week een nieuwe boekentip. Mooi, spannend, zielig of grappig.

Leestip: Ali´s oorlog

22-10-2014

Yessin gaat geen groente sjouwen, zoals zijn vader. Hij wordt later tandarts. Daarom moet hij heel goed scoren op de Cito-toets. Alleen kan Yessin zich maar moeilijk concentreren, met alles wat er aan de hand is.

Meer...

Leestip: De fantastische Meneer Vos

15-10-2014

Drie boeren, Bolus, Bits en Biet, voorzien de familie Vos dagelijks van eten. Verse kippen, eenden en ander lekkers steelt meneer Vos van de drie boeren. Want het zijn de gemeenste kerels die je je voor kunt stellen.

Meer...

Feesttip: Er zit een feest in mij!

11-10-2014

Lang zal je lezen, hieperdepiep hoera! Kinderboekenweek. Elke dag een feestelijke leestip, vandaag de laatste. Dit boek vol gedichten gaat over feest, de wereld zien, jarig zijn, een meeneemzebra en de eiffeltoren.

Meer...

Feesttip: Mol heeft lol

10-10-2014

Lang zal je lezen, hieperdepiep hoera! Kinderboekenweek. Elke dag een feestelijke leestip. Mol is dol op een grap. ´vier de dag!´ zegt hij vaak. Zijn vrienden bedenken een geheim feest.

Meer...

Feesttip: Op een dag...

09-10-2014

Lang zal je lezen, hieperdepiep hoera! Kinderboekenweek. Elke dag een feestelijke leestip. Dierendag, Kinderboekenweek, Koningsdag en 1 april: er zijn zóveel feesten om te vieren. Feest je mee?

Meer...

Feesttip: Foeksia en het Heksenfeest

08-10-2014

Lang zal je lezen, hieperdepiep hoera! Kinderboekenweek. Elke dag een feestelijke leestip. Miniheksen weten hoe ze een feestje moeten bouwen, met slinger en dansen en vuurwerk.

Meer...

Feesttip: Wat fijn om zes te zijn

07-10-2014

Lang zal je lezen, hieperdepiep hoera! Kinderboekenweek. Elke dag een feestelijke leestip. Sam en Sem zijn vijf. Nog maar een dag. Hoe zal het zijn om zes te zijn?

Meer...

Feesttip: Een vreemd feestje

06-10-2014

Lang zal je lezen, hieperdepiep hoera! Kinderboekenweek. Elke dag een feestelijke leestip. Jobs feestje wordt gegeven door zijn opa´s en oma´s, zijn ouders zijn op reis. Het gaat er wat anders aan toe dan hij gewend is!

Meer...