Leestips

Iedere week een nieuwe boekentip. Mooi, spannend, zielig of grappig.

Lees je weg: Trubbel de trol

27-08-2014

We dromen weg in boeken deze zomer. We lezen ons de werkelijkheid uit, een fantasiewereld in! Pepijn en Sanne verhuizen naar een huisje midden in een bos, waar niemand anders woont. Tenminste... geen mensen.

Meer...

Lees je weg: De onmogelijke opdracht van Bakkerij Bliss

20-08-2014

We dromen weg in boeken deze zomer. We lezen ons helemaal de werkelijkheid uit, een fantasiewereld in! De kinderen Bliss runnen een magische bakkerij met behulp van een geheim receptenboek.

Meer...

Lees je weg: De fnuiken en andere verhalen

13-08-2014

We dromen weg in boeken deze zomer. We lezen ons helemaal de werkelijkheid uit, een fantasiewereld in! De fnuiken, de zwanten en de sammen zijn allemaal fantasiebeesten, al hebben ze ook wel iets van mensen weg.

Meer...

Lees je weg: De vreselijke tweeling

06-08-2014

We dromen weg in boeken deze zomer. We lezen ons helemaal de werkelijkheid uit, een fantasiewereld in! Wil je weten wat er gebeurt als gewone mensen toverdrankjes in hun bezit krijgen? Lees dan dit gekke avontuur over een tweeling die van grappen houdt.

Meer...

Lees je weg: Leren lezen met Nana van het Roversbos

30-07-2014

We dromen weg in boeken deze zomer. We lezen ons de werkelijkheid uit, een fantasiewereld in! Nana en tante Dora leiden een avontuurlijk leven. Bij dit verhaal staan veel spelletjes, rijmpjes en zoekopdrachten. Dat maakt het lezen lekker afwisselend.

Meer...

Lees je weg: Het zwarte ei

23-07-2014

We dromen weg in boeken deze zomer. We lezen ons de werkelijkheid uit, een fantasiewereld in! Vandaag een verhaal met spanning en humor over drie zussen die wonen in een ruimteschip.

Meer...

Lees je weg: De droom van Pinocchio

16-07-2014

We dromen weg in boeken deze zomer. We lezen ons helemaal de werkelijkheid uit, een fantasiewereld in! Pinocchio is een pop van hout, maar hij wil graag een echte jongen worden.

Meer...

Lees je weg: Meester Pompelmoes

09-07-2014

We dromen weg in boeken deze zomer. We lezen ons de werkelijkheid uit, een fantasiewereld in! In dit verhalenboek speelt een meester met toverkracht de hoofdrol.

Meer...