Leestips

Laat je verrassen of kom op ideeën.

Leestip: Dit kan niet waar zijn

4 maart 2015

Na tweehonderd interviews met bankiers en medewerkers van banken overheerst bij Joris Luyendijk de gedachte: Dit kan niet waar zijn. En zo noemde hij zijn boek dan ook.  

Meer...

Leeslijsttip: Efter

25 februari 2015

Verliefdheid is een psychische stoornis en je kunt er pillen tegen slikken. In haar roman Efter beschrijft Hanna Bervoets een nabije toekomst waarin dit werkelijkheid is. 

Meer...

Leestip: Oliver

18 februari 2015

Soms lijkt alles te passen in het leven en het volgende moment ligt alles aan scherven. Daarover gaat Oliver, de nieuwe jongerenroman van Edward van de Vendel.

Meer...

Leestip: Daag me uit

11 februari 2015

Hoe ver gaan meisjes om hun vriendschap veilig te stellen? Heel ver blijkt in Daag me uit van Megan Abbott.

Meer...

Leestip: Slaap zacht, Johnny Idaho

4 februari 2015

In een nieuwe samenleving, geregeerd door geld en het digitale oog, kruisen de levens van drie mensen elkaar. Met Slaap zacht, Johnny Idaho schreef Auke Hulst een spannende toekomstroman.   

Meer...

Leestip: Liefde en andere vreemde woorden

28 januari 2015

Josie is superslim, maar van mensen begrijpt ze lang niet altijd alles. Liefde en andere vreemde woorden is een humoristisch liefdesverhaal van Erin McCahan

Meer...

Leestip: Zac & Mia

21 januari 2015

Zac & Mia is het aangrijpende verhaal van A.J. Betts over twee jongeren met kanker en hoe zij elkaar door het diepste dal slepen.

Meer...

Leestip: Disconnect

14 januari 2015

Disconnect, de tweede thriller van Juultje van den Nieuwenhof speelt zich weer af op een middelbare school en is weer lekker spannend.

Meer...