Leestips

Laat je verrassen of kom op ideeën.

Leestip: Wolfsbloed

1 april 2015

Het lang verwachte tweede deel van De laatste Wachter-serie van Alexandra Penrhyn Lowe is er: Wolfsbloed. Eveline Sevenster bindt opnieuw de strijd aan met geesten en demonen. 

Meer...

Leestip: Paniek

25 maart 2015

De jongeren in het suffe stadje Carp leven een keer per jaar op, als het geheime spel Paniek wordt gespeeld. Lauren Oliver beschrijft het in Paniek

Meer...

Leestip: Orde der Duisternis

18 maart 2015

Is het hekserij en zwarte magie of is er een logischer verklaring? Luca Vero en zijn knecht Freize moeten het zien te ontdekken in de historische serie Orde der Duisternis van Philippa Gregory

Meer...

Waanzinnige leestip: Nachten vol angstaanjagende schoonheid

15 maart 2015

Op de allerlaatste dag van de Boekenweek besluiten we onze reeks waanzinnige leestips met enkele verhalen van Edgar Allan Poe, verzameld in Nachten vol angstaanjagende schoonheid.

Meer...

Waanzinnige leestip: Up

14 maart 2015

Bij het motto Te gek voor woorden geven we je tijdens de Boekenweek dagelijks een waanzinnige leestip. Vandaag berichten vanuit de psychiatrische kliniek in Up van Myrthe van der Meer.

Meer...

Waanzinnige leestip: Duister

13 maart 2015

Bij het motto Te gek voor woorden geven we je tijdens de Boekenweek dagelijks een waanzinnige leestip. Vandaag is dat Duister van David Almond.

Meer...

Waanzinnige leestip: De eerste maandag van de maand

12 maart 2015

Tijdens de Boekenweek, nog tot en met zondag, geven we je dagelijks een waanzinnige leestip. Vandaag: De eerste maandag van de maand van Peter Zantingh

Meer...

Waanzinnige leestip: Wanneer wordt het eindelijk weer zoals het nooit is geweest

11 maart 2015

Bij het motto Te gek voor woorden geven we je tijdens de Boekenweek dagelijks een waanzinnige leestip. Vandaag: Wanneer wordt het eindelijk weer zoals het nooit is geweest van Joachim Meyerhoff.

Meer...