Leestips

Laat je verrassen of kom op ideeën.

Leestip: De een na laatste dood van het meisje Capone

2 september 2015

Een achtervolging in een overstroomd Europa anno 2099. Daarover gaat De een na laatste dood van het meisje Capone van Isabel Hoving dat vandaag verschijnt. 

Meer...

Zomerlezen: Niets te verliezen

26 augustus 2015

Bij elke verhuizing probeert McLean een nieuwe identiteit uit. Maar wat nou als ze zichzelf is? Lees het in onze allerlaatste zomerleestip: Niets te verliezen van Sarah Dessen

Meer...

Zomerlezen: Fangirl

19 augustus 2015

Lekker studeren na de middelbare school? Cath vindt het vooral reuze-eng. In Fangirl van Rainbow Rowell lees je hoe het haar vergaat op de universiteit. 

Meer...

Zomerlezen: Dame blanche

12 augustus 2015

Trek in een lekker ijsje? Proef Dame blanche van Elvin Post, een hilarische thriller over een tv-kok en een psychopaat.    

Meer...

Zomerlezen: Ik ben bij je

5 augustus 2015

In Ik ben bij je van Lorna Minkman hoor je meteen op de eerste bladzijde dat de hoofdpersoon dood is. Lees vooral door en ontdek wat er is gebeurd!

Meer...

Zomerlezen: Is liefde lastig?

29 juli 2015

Ga mee naar Antwerpen waar het zomer is en warm. En lees in Is liefde lastig? van Reine de Pelseneer hoe het Lisse, Tino, Ada en Seb in de liefde vergaat. 

Meer...

Zomerlezen: Het boek van Tess

22 juli 2015

Tess´ zomervakantie aan zee lijkt een groot feest. Maar al snel ontdek je dat er meer aan de hand is in Het boek van Tess van Miriam Bruijstens.  

Meer...

Zomerlezen: De linkshandigen

15 juli 2015

Cartoonist Simon neemt ontslag en reist naar het zuiden. Lees wat hij onderweg meemaakt in De linkshandigen van Christiaan Weijts

Meer...