Leestips

Laat je verrassen of kom op ideeën.

Doorleestips: 3 fantastische series die je kunt lezen na Twilight

24 augustus 2016

In 2005 veroverde Twilight de wereld en sindsdien zijn vampiers superaantrekkelijk. Heb je ook gesmuld van de avonturen van Bella en Edward? Dan zijn deze doorleestips aan jou beslist goed besteed. 

Meer...

Doorleestips: 5 boeken die net zo interessant zijn als Dit kan niet waar zijn

17 augustus 2016

De werkelijkheid is soms nog ongelooflijker dan een verzonnen verhaal. En als iemand het dan net zoals Joris Luyendijk ook nog smeuïg weet op te schrijven, wil je alleen maar meer. Daarom 5 lezenswaardige tips van informatieve boeken.

Meer...

Doorleestips: 3x spanning voor fans van Het meisje in de trein

10 augustus 2016

Heb je ook zo genoten van de spannende thriller Het meisje in de trein? We zochten nog 3 spannende boeken met eenzelfde niet helemaal te vertrouwen hoofdpersoon.

Meer...

Doorleestips: 4 boeken om te overleven na De Hongerspelen

3 augustus 2016

Een toekomstige wereld waarin de macht en rijkdom scheef verdeeld is en een held of heldin die daartegen in opstand komt. Voor alle fans van De Hongerspelen tippen we vandaag vier spannende toekomstverhalen. 

Meer...

Doorleestips: 3 romances om van te smullen na Selection

27 juli 2016

Een prins en een gewoon meisje. Hoe romantisch wil je het hebben? Als je hebt genoten van de serie Selection hebben we nog meer titels om heerlijk bij weg te dromen.

Meer...

Doorleestips: 6 leeslijsttitels voor fans van Het gouden ei

20 juli 2016

Dun en spannend. Geen wonder dat Het gouden ei van Tim Krabbé een favoriet leeslijstboek is. Gelukkig zijn er meer gouden leeslijsttips.

Meer...

Doorleestips: 3 series om te overleven na Harry Potter

13 juli 2016

Genoten van de zeven adembenemende delen over weesjongen en meestertovenaar Harry Potter? Dan ben je vast ook in voor een van deze drie series. 

Meer...

Doorleestips: 4 boeken voor fans van Een weeffout in onze sterren

6 juli 2016

Je hebt een spannend, grappig of indrukwekkend boek gelezen en je wilt meer van dat moois. We helpen je deze zomer op weg met onze doorleestips. Vandaag tippen we 4 boeken voor iedereen die zwaar onder de indruk is van Een weeffout in onze sterren.

Meer...