Leestips

Laat je verrassen of kom op ideeën.

Leestip: Hof van mist en woede

21 september 2016

In deel 1 wist ze de vloek te verbreken. In het tweede deel, Hof van mist en woede, trekt Feyre weer ten strijde, maar nu met een andere Edelheer aan haar zij.

Meer...

Leestip: Gefeliciteerd, Leonard Peacock

14 september 2016

Leonard Peacock is vastbesloten: op zijn 18e verjaardag gaat hij zelfmoord plegen. Lees zijn verhaal in Gefeliciteerd, Leonard Peacock van Matthew Quick.

Meer...

Leestip: De afstand tussen jou en mij

7 september 2016

Na haar eindexamen ging McKenna niet meteen studeren, maar een wandeltocht van 3500 kilometer maken. In haar eentje. Lees haar spannende avontuur in De afstand tussen jou en mij van Marina Gessner.

Meer...

Doorleestips: 4 net zo heftige boeken als Lieveling

31 augustus 2016

We besluiten onze zomerserie met Doorleestips bij het boek Lieveling van Kim van Kooten: heftige, op ware gebeurtenissen gebaseerde romans. 

Meer...

Doorleestips: 3 fantastische series die je kunt lezen na Twilight

24 augustus 2016

In 2005 veroverde Twilight de wereld en sindsdien zijn vampiers superaantrekkelijk. Heb je ook gesmuld van de avonturen van Bella en Edward? Dan zijn deze doorleestips aan jou beslist goed besteed. 

Meer...

Doorleestips: 5 boeken die net zo interessant zijn als Dit kan niet waar zijn

17 augustus 2016

De werkelijkheid is soms nog ongelooflijker dan een verzonnen verhaal. En als iemand het dan net zoals Joris Luyendijk ook nog smeuïg weet op te schrijven, wil je alleen maar meer. Daarom 5 lezenswaardige tips van informatieve boeken.

Meer...

Doorleestips: 3x spanning voor fans van Het meisje in de trein

10 augustus 2016

Heb je ook zo genoten van de spannende thriller Het meisje in de trein? We zochten nog 3 spannende boeken met eenzelfde niet helemaal te vertrouwen hoofdpersoon.

Meer...

Doorleestips: 4 boeken om te overleven na De Hongerspelen

3 augustus 2016

Een toekomstige wereld waarin de macht en rijkdom scheef verdeeld is en een held of heldin die daartegen in opstand komt. Voor alle fans van De Hongerspelen tippen we vandaag vier spannende toekomstverhalen. 

Meer...