Leestips

Laat je verrassen of kom op ideeën.

Doorleestips: 3 romances om van te smullen na Selection

27 juli 2016

Een prins en een gewoon meisje. Hoe romantisch wil je het hebben? Als je hebt genoten van de serie Selection hebben we nog meer titels om heerlijk bij weg te dromen.

Meer...

Doorleestips: 6 leeslijsttitels voor fans van Het gouden ei

20 juli 2016

Dun en spannend. Geen wonder dat Het gouden ei van Tim Krabbé een favoriet leeslijstboek is. Gelukkig zijn er meer gouden leeslijsttips.

Meer...

Doorleestips: 3 series om te overleven na Harry Potter

13 juli 2016

Genoten van de zeven adembenemende delen over weesjongen en meestertovenaar Harry Potter? Dan ben je vast ook in voor een van deze drie series. 

Meer...

Doorleestips: 4 boeken voor fans van Een weeffout in onze sterren

6 juli 2016

Je hebt een spannend, grappig of indrukwekkend boek gelezen en je wilt meer van dat moois. We helpen je deze zomer op weg met onze doorleestips. Vandaag tippen we 4 boeken voor iedereen die zwaar onder de indruk is van Een weeffout in onze sterren.

Meer...

Leeslijsttip: Het bestand van Arnon Grunberg

29 juni 2016

Lilian droomt van een online leven, zonder lichaam en lasten. Lees het in Het bestand, een humoristische, maar ook knagende novelle van Arnon Grunberg. 

Meer...

Leestip: Mij niet gezien

22 juni 2016

Mila ziet in een oogopslag hoe mensen zich voelen. Maar de verdwijning van Matthew, een studievriend van haar vader, stelt haar voor een groot raadsel. In Mij niet gezien van Meg Rosoff kun je met haar mee op speurtocht.

Meer...

Spannende leestip: Black-eyed Susans

15 juni 2016

Deze keer als leestip geen bloed uit de polder, maar uit de Amerikaanse klei. Over Tessie die als 17-jarige als enige slachtoffer ontsnapte aan een seriemoordenaar: Black-eyed Susans van Julia Heaberlin.

Meer...

Spannende leestip: Drone

8 juni 2016

De Spannende Boeken Weken staan in het teken van bloed in de polder. Daarom een bijpassende leestip over intriges en afrekening in het Nederlandse leger: Drone van Bart-Jan Kazemier.

Meer...