Nieuws

Winactie: Dit zijn de winnaars van Sky is the limit

26 januari 2016

Leesplein mag twee exemplaren weggeven van Sky is the limit, het nieuwste boek van Caja Cazemier. Lees snel verder om te ontdekken of jij bij de winnaars zit!


Tot 24 januari was het mogelijk om mee te doen aan onze winactie en een exemplaar van Sky is the limit (Ploegsma) te winnen. Dit is het nieuwst boek van Caja Cazemier, waarin Sky met haar ouders moet verhuizen naar Vlieland. Sky ziet dit helemaal niet zitten, maar heeft geen andere keuze. De eerste maanden zijn heel zwaar, maar ze kijkt uit naar de vakantie, waarin haar vriendinnen eindelijk op bezoek zullen komen.

We kregen veel inzendingen binnen en vandaag maken we bekend wie het boek winnen. De gelukkigen zijn: - Laura van Langen (12 jaar)

- Aniek van Wijlick (13 jaar)Laura en Aniek kunnen het boek binnenkort in de brievenbus verwachten. We wensen jullie veel leesplezier! Niet gewonnen? Niet getreurd, want je kunt dit boek ook lenen bij je bibliotheek. 
Bekijk ook de leestip over Sky is the limit of lees het interview met Caja Cazemier. Wil je ook eens kans maken op een boek? Hou Leesplein dan goed in de gaten voor nieuwe winacties!