Nieuws

Evenement: Boekids Festival 2016

11 maart 2016

De nieuwe editie van Boekids Festival start volgende week. Van 14 t/m 20 maart is dit festival dé plek voor iedereen die gek is op muziek, theater, film, dans en natuurlijk lezen.


Boekids is een festival met véél meer dan alleen literatuur. Je wordt meegenomen in een kleurrijke wereld vol beleving, theater, muziek, workshops, dans, film, spoken word en poëzie.

Boekids University 14-18 maart
In het Paard van Troje geven bekende wetenschappers en auteurs colleges over populaire wetenschappelijke, non-fictie onderwerpen, zoals: Psychologie, Chemie, Kinderrechten en de Natuur.B. REBEL 19 maart

Hét festival waar jonge opkomende artiesten een podium krijgen. In de kleine zaal van het Paard van Troje presenteren Janneke Nijhuijs (The Deaf), Guus van der Steen (Kern Koppen) & DJ Friss upcoming bands & Dj’s. Afsluitend treedt één van Nederlands meest populaire bands van het moment, Jett Rebel op.Boekids Festival 20 maart

Boekids Festival staat bol van cultuur, muziek, boeken en workshops. Met optredens van o.a. Jochem Myjer, Hakim, en Roué Verveer. Schrijf je nu alvast in voor de workshops op de website van Boekids.

Boekids

Van 14 t/m 20 maart 2016 in Den Haag.

Meer informatie en kaarten: Boekids Festival.