Nieuws

Doe mee: De Jonge Jury Wildcard Wedstrijd

4 september 2017

Het Jonge Jury Boekgenootschap is gestart met lezen en presenteert in december de nieuwe Leestips. Door mee te doen aan de Wildcard Wedstrijd kan jij met je klas de selectie leestips beïnvloeden!


De Jonge Jury
Ieder jaar doen duizenden jongeren mee aan de Jonge Jury. Zij bepalen samen wie de Prijs van de Jonge Jury wint. De auteur van het boek dat de meeste stemmen krijgt, ontvangt de felbegeerde Prijs van de Jonge Jury.Leestips

In december presenteert het Jonge Jury Boekgenootschap de nieuwe leestips. Tot die tijd lezen ze zoveel mogelijk boeken van de groslijst, om zo een weloverwogen keuze te kunnen maken. Misschien zijn jullie in de klas ook al wel begonnen met lezen…? En misschien hebben jullie zelfs al een favoriet? Wildcard
 Wedstrijd
Om die reden is de Jonge Jury Wildcard Wedstrijd in het leven geroepen. Doe met heel de klas mee en beïnvloed zo de selectie Leestips! Hebben jullie een favoriet gekozen uit de grosslijst? Overtuig dan als klas het Jonge Jury Boekgenootschap van jullie keuze en wie weet wordt jullie tip als Wildcard toegevoegd aan de tien Leestips van de Jonge Jury. Meedoen?

De grootste uitdaging is de presentatie van jullie leestip. Alles mag: een vlog, collage, betoog op film of fotoreportage. Leef je uit! Meedoen kan tot 14 november 2017.


De leerlingen van de winnende klas worden als VIP’s verwelkomd op woensdag 6 juni op de Dag van de Jonge Jury. Zij worden tijdens dit feest in TivoliVredenburg volledig in de watten gelegd!

Meer informatie
Jonge Jury Wildcard Wedstrijd
Groslijst