Leestips

Geen idee wat te lezen? Of wil je wel eens verrast worden? We tippen de nieuwste en opvallendste boeken.

Leestip: De laatste kans op Kosmos

11 oktober 2017

Het heden, het verleden en de toekomst komen samen in één verhaal. Reis mee door de tijd en over de wereld in dit spannende verhaal, waarin drie vrienden een vreemd voorval proberen te verklaren, maar een nog groter mysterie ontdekken.

Meer...

Gruwelijk enge leestip: Het Eos-project

4 oktober 2017

Mink loopt voor school een dag mee met de oom van Jools, hij is journalist.  Als diezelfde man ’s avonds dood wordt gevonden is Mink in shock. Het begon bij een oersaaie dag, maar eindigt in een bloedstollende zoektocht naar de waarheid. 

Meer...

Leestip: Dit boek gaat niet over seks

27 september 2017

Merk jij dat je lichaam verandert? Of krijg je gevoelens voor een speciaal iemand? De veranderingen die je doormaakt tijdens de puberteit zijn best spannend. Deze gids geeft je antwoord op al je vragen. Zonder taboes!

Meer...

Leestip: Het alfabet van Candice Phee

20 september 2017

Candice wil het beste voor iedereen, maar ze is tegelijkertijd nogal onhandig én heeft dat zelf niet door. Ze is alles behalve een gewoon meisje. Dat blijkt ook uit de manier waarop ze de schoolopdracht voor een ABC uitvoert.

Meer...

Leestip: Mission impossible

13 september 2017

Bij de eerste ontmoeting slaat de vonk gelijk over. En goed ook. Want Vince kan dat meisje niet meer uit zijn gedachten krijgen. Ze krijgen een relatie en staan in vuur en vlam, al wordt ook wel duidelijk dat ze heel verschillend zijn…

Meer...

Leestip: De wereld achter het hek

6 september 2017

Subhi is geboren in een vluchtelingenkamp. Hij weet niet hoe het leven daarbuiten is, dat kent hij alleen van verhalen. Hoe is het om niet te weten hoe de zee eruit ziet maar er wel naar te verlangen?

Meer...

Leestip: Aan boord van het spookschip

30 augustus 2017

Steeds zien aanschouwers hetzelfde: er verschijnt een schip dat op ramkoers vaart, wordt het verschrikkelijk mistig, zien ze nog net een jongen in een rood hemd en dan is ineens het schip weg. Hoe is dit mogelijk?

Meer...

Leestip: Dertiendagh

23 augustus 2017

Erik had niet voorzien dat een suffe opdracht voor geschiedenis zo zou uitpakken. Voor hij het weet is hij met vrienden op onderzoek in de duinen naar een bunker die nog niet is ontdekt door de kenners. Samen graven ze naar de ingang en vinden meer dan verwacht.

Meer...