Leestips

Spannende leestip: Meisje vermist

14 juni 2017

Madison ontdekt dat haar vader niet haar biologische vader is, ze is verwekt met behulp van een spermadonor. Ze kan niet begrijpen dat haar moeder en zus dit voor haar verborgen hebben gehouden en is vastbesloten om haar biologische vader te vinden.

‘Wat is er?’ Nu was Esme er ook. Ze had geen schoenen aan, maar was toch bijna een hoofd groter dan ik en zo dun als een model. Jee, zouden die diamanten in haar ketting écht zijn?
‘De deur gaat niet open,’ zei Wolf.
‘Wat?’ Esme probeerde de knop zelf. Geen beweging. Ze wendde zich beschuldigend naar mij. ‘Dat heb je mooi voor elkaar!’ snauwde ze. ‘Wie je ook bent, het is je gelukt om ons op te sluiten.’


Het nieuws kwam als donderslag bij heldere hemel. Madisons vader is niet haar biologische vader. Madison is vastbesloten om te ontdekken wie haar biologische vader is, maar dat wordt thuis niet echt goedgekeurd. Ze doet nu dus alsof ze er nog niet klaar voor is om er verder over te praten, terwijl ze zelf stiekem zoekt naar haar biologische vader. Met succes.

Madison krijgt contact met haar biologische vader Allan en hij vraagt haar mee naar het feest van een steenrijke kennis. Als Madison daar naar het toilet gaat loopt ze verkeerd, ze komt bij Esme en Wolf in de ruimte terecht. Zij hebben zich teruggetrokken van het feest tot de hoofdact begint. Als blijkt dat de enige deur in die ruimte  niet meer open gaat slaat de paniek toe. Ze proberen via de kelders van het huis weg te komen, maar daar wacht het gevaar ze op.  

Meisje vermist (De Fontein) is geschreven voor Sophie McKenzie. Dit is het los te lezen  spannende vervolg op Vermist en Zusje vermist. Hoewel haar biologische vader Allan erg aardig lijkt, bevindt Madison zich al snel in groot gevaar. En wat het allemaal nog wat nijpender maakt is dat niemand weet waar Madison zich mee bezig houdt. Wie is de man en kan ze hem eigenlijk wel vertrouwen??

Van 9 t/m 25 juni vinden de Spannende Boekenweken plaats. Op Leesplein vind je meer spannende verhalen in de onderwerplijsten Detectives en thrillers en Spanning en avontuur.