Nieuws

De laatste nieuwtjes. Ontdek wat je kunt lezen, doen of kijken.

Filmpje: 12 lekkere boeken om te lezen op een tablet

21 juli 2017

Neem de leukste verhalen mee op vakantie zónder te sjouwen. In de app Vakantiebieb vind je 12 lekkere leesboeken voor 6-9 jaar. Lees ze gratis en lekker makkelijk op een tablet of telefoon.

Meer...

Vakantielezen: Jülide leest Ik vertel het niet! in de VakantieBieb

17 juli 2017

Tijd voor een beetje ontspanning? Pak je tablet en lees een boek in de gratis app VakantieBieb. Welk boek kies jij? Jülide gaat voor Ik vertel het niet! Geheimen vindt ze spannend.

Meer...

Filmpje: 16 redenen om op de tablet of smartphone te mogen van je ouders

14 juli 2017

´Doe die telefoon nou eens weg.´ Hoe vaak krijg je dat te horen? Vanaf nu krijg je geen klachten meer over het aantal uren dat jij op je scherm kijkt. Met de Vakantiebieb lees jij 16 heerlijke jeugdboeken op een tablet of smartphone.

Meer...

vakantie: Beleef je favoriete boeken met deze uitstapjes

11 juli 2017

Avonturen lezen is heerlijk. Maar nog leuker is het om je favoriete verhaal in het echt te beleven. Deze boeken komen tot leven waar je bij staat! Maak een van deze uitstapjes. Bij mooi weer buiten en bij regen lekker binnen.

Meer...

Vakantielezen: David leest Sprik en ik in de VakantieBieb

10 juli 2017

Pak je tablet erbij en lees lekker een uurtje weg in de zon. In de gratis app VakantieBieb staan de leukste boeken. David uit groep 3 gaat voor Sprik en ik. Een ridderverhaal, dat lijkt hem wel wat.

Meer...

Doe mee: 4 manieren om lekker makkelijk te lezen in de vakantie

7 juli 2017

Is jouw zomervakantie al begonnen? Misschien heb je je koffer al ingepakt. De vakantie is een heerlijke tijd om te lezen. Maar hoe doe je dat zonder kilo´s boeken mee te sjouwen?

Meer...

Vakantiebieb: Juna leest Vals beschuldigd in de VakantieBieb

3 juli 2017

In de gratis app VakantieBieb lees jij de hele zomervakantie de leukste boeken. Juna uit groep 8 koos Vals beschuldigd. Waarom? Het ziet er spannend uit en Juna houdt wel van een beetje avontuur.

Meer...

Doe mee: Win een stapel boeken in de zomerkennisquiz

1 juli 2017

Wat lees jij deze zomer? Vakantieverhalen, reisgidsen of natuurdoeboeken? Lees hier alles over op Leesplein en win een stapel boeken in de Kennisquiz van deze zomer. Doe mee!

Meer...

Vakantielezen: Bjorn leest Haaieneiland in de VakantieBieb

26 juni 2017

Wat lees jij deze zomer? In de gratis app Vakantiebieb lees jij de hele zomervakantie de leukste boeken op je tablet. Bjorn uit groep 7 leest Haaieneiland. Waarom? Het zag er wel cool uit.

Meer...

Prijs: Zilveren Griffels en Penselen uitgereikt

21 juni 2017

22 boeken werden er vandaag bekroond met een Zilveren Griffel, Zilveren Penseel of Palet of een Vlag en Wimpel. Dit zijn de winnaars.

Meer...