Nieuws

Evenement: Boekids 2016

8 maart 2016

Van 14 t/m 20 maart 2016 vindt de 14e editie van Boekids Festival plaats: hét cross-over festival van Den Haag en omstreken voor kinderen van 4-16 jaar én hun ouders.


Boekids is een festival met véél meer dan alleen literatuur. Kinderen en jongeren worden meegenomen in een kleurrijke wereld vol beleving, theater, muziek, workshops, dans, film, spoken word en poëzie.

Boekids University 14-18 maart, groep 7/8 van de basisschool én onderbouw middelbare school
In het Paard van Troje geven bekende wetenschappers en auteurs colleges over populaire wetenschappelijke, non-fictie onderwerpen, zoals: Psychologie, Chemie, Kinderrechten en de Natuur.

B. REBEL 19 maart, voor iedereen onder de 16
Hét (muziek)festival; door coaches Bella Hay, Guus van der Steen (Kernkoppen) en Janneke Nijhuijs (The Deaf) worden jongeren klaargestoomd om een eigen optreden te geven. Afsluitend kunnen ze zelf genieten van een concert van één van Nederlands meest populaire bands van het moment, Jett Rebel.

Boekids Festival 20 maart, 4-14 jaar en hun ouders.
Boekids Festival staat bol van cultuur, muziek, boeken en workshops voor het hele gezin! Met optredens van o.a. Jochem Myjer, Hakim, Ageeth de Haan, Paul van Loon & andere snuiters en Roué Verveer.

Boekids
Van 14 t/m 20 maart 2016
Paard van Troje, Prinsegracht 12 en Humanity House, Prinsegracht 8, Den Haag.
Meer informatie en kaarten: Boekids.