Nieuws

Evenement: Kikkertiendaagse 2016

10 maart 2016

Van 21 t/m 30 maart vindt traditiegetrouw de Kikkertiendaagse plaats. Dit jaar staat het themaboek De vader van Kikker centraal.


Jaarlijks besteedt Uitgeverij Leopold tijdens de Kikkertiendaagse uitgebreid aandacht aan Kikker, de creatie van Max Velthuijs.

Dit jaar is het themaboek De vader van Kikker uitgebracht: een nieuw boek met niet eerder in boekvorm verschenen illustraties van Max Velthuijs en een nieuw verhaal van Rindert Kromhout. Ook is een nieuw kartonboekje verkrijgbaar, dit keer met handpop: Ik ben Kikker. Tot slot is een aantal titels t/m 30 maart nog met korting te krijgen bij de boekhandel, o.a. flapjesboek De picknick van Kikker en foamboek Kikker en Eend. Vanaf medio maart vind je op dewereldvankikker.nl een gratis lesbrief en kleurplaat bij De vader van Kikker.

Presentatie

Op woensdag 23 maart viert het Kinderboekenmuseum het Kikker-feest en wordt om 13.30 uur De vader van Kikker gepresenteerd. Rindert Kromhout zal het boek voorlezen en na afloop kunnen kinderen op de foto met Kikker en een Kikker-muts knutselen.