Leestips

Lees-, kijk-, en luistertips voor kinderen van 0-6 jaar.

Leestip: Karel gaat zwemmen

28 juni 2017

Op een warme zomerdag willen we toch niets liever dan lekker zwemmen. Karel ook. Lees het in de VakantieLeestip van vandaag Karel gaat zwemmen van Liesbeth Slegers.

Meer...

Leestip: Grote Anna op kamp

21 juni 2017

Veel kinderen gaan op kamp tijdens de zomervakantie. Grote Anna ook. Lees het in de VakantieLeestip van vandaag, Grote Anna op kamp van Kathleen Amant.

Meer...

Leestip: En dat doen we dus

14 juni 2017

De tweede VakantieLeestip gaat over buiten spelen. Lees het in En dat doen we dus met illustraties van Leo Timmers en tekst van Jean Reidy.

Meer...

Leestip: Het Muizenhuis: de picknick

7 juni 2017

We tippen vandaag onze eerste VakantieLeestip. Tot en met 30 augustus zullen we elke woensdag een boek tippen met een zomers tintje. Het Muizenhuis: de picknick van Studio Schaapman trapt af.

Meer...

Leestip: Joris puzzelt een dino

31 mei 2017

Vandaag gaan we met Joris naar het dinomuseum. Als dat maar goed gaat met al die botten... Lees het in de Leestip van vandaag, Joris puzzelt een dino van Harmen van Straaten.

Meer...

Luistertip: Het grote Aadje Piraatje luisterboek

24 mei 2017

Deze week is het De Week van het Luisterboek en daarom tippen we vandaag een Luistertip. Vaar mee met Aadje Piraatje en luister naar zijn belevenissen in Het grote Aadje Piraatje luisterboek van Marjet Huiberts.

Meer...

BoekStartLeestip: Nog even mijn haartjes wassen

17 mei 2017

Klein Konijn gaat in bad. Help je mee? In de BoekStartLeestip Nog even mijn haartjes wassen van Jörg Mühle wordt de lezer uitgenodigd Klein Konijn te wassen. 

Meer...

BoekStartLeestip: Rik en zijn mama

10 mei 2017

Zondag is het Moederdag. Daarom tippen we vandaag de BoekStartLeestip Rik en zijn mama van Liesbet Slegers.

Meer...