Blogs

Blog: Janice Tjon Fo ging de uitdaging aan

21-04-2017

Net als haar klasgenoten van het Pius X College in Bladel doet Janice Tjon Fo ook mee aan De Weddenschap. Ze houdt van spanning en romantiek.Hallo, ik ben Janice Tjon Fo, 17 jaar en zit in klas 3gt1. Ik vind lezen heel erg leuk, maar doe ik het toch niet vaak. Als ik een boek lees, moet het heel spannend zijn. Maar dat soort boeken zijn best moeilijk te vinden. Ik lees als ik me verveel of als ik me met niets anders bezig wil houden. En als ik een boek heel erg leuk en spannend vind, raak ik er zelfs verslaafd aan.
Het verplicht lezen van drie boeken voor De Weddenschap vind ik goed, omdat je beter leert lezen en het vergroot je woordenschat.

Ik heb het boek After gekozen, van Anna Todd, omdat ik persoonlijk van romance houd. Normaal lees ik veel Engelse boeken, het lezen van een Nederlands boek is een uitdaging die ik ben aangegaan. Veel over de schrijver weet ik niet, maar wel dat ze heel leuke verhalen weet te schrijven. Het boek gaat over een jong koppel dat door dik en dun samen is gebleven. Omdat een van hen verslaafd is aan alcohol zijn ze een hele poos uit elkaar gegaan. Maar ze blijven contact houden.

Janice Tjon Fo