Blogs

Blog: Manouk van Rooij denkt nu positiever

14-04-2017

Manouk van Rooij van het Pius X College in Bladel houdt wel van sport, maar niet zo van lezen. Blijken die twee dingen toch samen te kunnen gaan!Ik ben Manouk van Rooij, 15 jaar en zit in klas 3gt1. Ik lees niet heel veel, omdat ik het niet leuk vind. Maar de laatste tijd lees ik regelmatig artikelen over sport en vind sportboeken wél interessant. Momenteel ben ik het boek van Duco Bauwens Niet moeten maar willen aan het lezen.

Duco Bauwens is bekend van het televisieprogramma Nederland in beweging! Dit presenteert hij sinds september 2007 samen met Olga Commandeur. Hij heeft een eigen sportschool en is personal coach voor bewegen, gezondheid en voeding.

Ik heb dit boek gekozen, omdat de samenvatting me heel erg aansprak. Het bevat een stappenplan en adviezen en oefeningen. Door dit boek ben ik met veel dingen positiever gaan denken en ben ik op weg naar mijn doelen. Dit boek heeft me daar zeker bij geholpen. In dit boek staan heel veel tips en voorbeelden met hoe het wel en niet moet. Ook al ben je niet zo van de sport, maar ben je wel onzeker en zit je niet lekker in je vel, kan ik je dit boek zeker aanraden!

Manouk van Rooij