Blogs

We vragen jongeren regelmatig om voor ons te bloggen. Die blogs vind je hier.
Vind je het ook leuk om te schrijven over lezen, boeken en alles wat daar bij komt kijken? Meld je dan met een mail aan bij leesplein@bibliotheek.nl.

Blog: Nena raakt vertederd door Billy de kat

08-01-2018

Onze blogger Nena Veenstra las het waargebeurde verhaal over de vriendschap tussen een autistische jongen en een kat: Billy de kat.

Meer...

Blog: Nena is weg van de nieuwe John Green

24-10-2017

Ze kocht, verslond en genoot. Onze blogger Nena Veenstra vertelt waarom je de nieuwe John Green, Schildpadden tot in het oneindige, echt moet gaan lezen.

Meer...

Blog: Nena ontdekt Alice in Wonderland

19-09-2017

Voor haar verjaardag kreeg onze blogger Nena Veenstra lekker veel boeken. Zo ontdekte ze hoe leuk Alice´s Adventures in Wonderland is.

Meer...

Blog: Nena geniet van de gedichten van Tim

20-07-2017

Nu de schooltentamens voorbij zijn, heeft onze blogger Nena Veenstra weer tijd om te lezen - en voor ons te schrijven. Bijvoorbeeld over de dichtbundel van Tim Hofman.

Meer...

Blog: Nena leest een superheftig verhaal

29-05-2017

Onze blogger Nena Veenstra begon aan We Need To Talk About Kevin van Lionel Shriver en kon het niet meer wegleggen. Ze vertelt waarom ze het zo´n mooi boek vindt.


Meer...

Blog: Nina van Gompel gaat door De Weddenschap weer lezen

28-04-2017

Als laatste in onze serie blogs van leerlingen van het Pius X College uit Bladel vertelt Nina van Gompel haar verhaal. Over hoe ze door deze wedstrijd weer ontdekte hoe leuk lezen is.

Meer...

Blog: Janice Tjon Fo ging de uitdaging aan

21-04-2017

Net als haar klasgenoten van het Pius X College in Bladel doet Janice Tjon Fo ook mee aan De Weddenschap. Ze houdt van spanning en romantiek.

Meer...

Blog: Manouk van Rooij denkt nu positiever

14-04-2017

Manouk van Rooij van het Pius X College in Bladel houdt wel van sport, maar niet zo van lezen. Blijken die twee dingen toch samen te kunnen gaan!

Meer...